Çelik Kasa

...
Tarih:
22 Mayıs 2016 tarihinde yayınlandı.

Çelik Kasa Servisi

Kasa açımında meslekte 10 yılını dolduran firmamız her marka ve model çelik kasalarınızı anahtarlı mekanik şifreli elektronik şifreli tuşlu dijital şifreli banka kiralık kasa açma antika kasa açma adli kasa açma zırhlı kasa açma konularında profesyonel olarak hizmet vermektedir firmamız kasaların bakımını şifre değişimini yapılmaktadır kasa acımı konusunda yetkilerinin olup olmadığı tespit edildikten sonra tutanakla kasa acımı gerçekleştirilir.

Çelik Kasalar için Şifreler

Amerikan marka şifreli kasalar isteğe bağlı bütün kasalarda takılır. Bu nedenden dolayı bütün marka ve modellerde çelik kasalarda bulunmaktadır. Genel olarak arıza yapmaz, şifre değişimi gerçekleştirdiğinizde kasa açık durumdayken teyit ediniz. Şifre değiştirme elle döndermeli (manuel) olanlar için ayar anahtarı gerekmektedir ve onla değiştirilir. Dijital olan ise kod girerek değiştirirlir.

 

 

Dijital Kasalar (Laptop Tipi) ;

Dijital kasalar şuan çok bulunmaktadır. Şifre paneli  ev telefonu gibidir. Arıza yapma ihtimali yüksektir. Kaliteli markalar tercih edilmelidir Kale,Yale vb. gibi. Dijital kasalar aynı zamanda anahtar ile de açılır olası bir şekilde şifre unuttuğunuz veya pilin bittiği takdirde anhtarla açılabilir. Bazı kasalar 4 bazı kasalar 6 hanelidir, şifre değiştirmek istediğinizde kasa kapağın arka bölümünde ufak bir buton vardır basıp önce eski şifrenizi sonra yeni şifreniz 2 defa giriniz. (Lütfen kasa açık haldeyken teyit ediniz) Bu tarz kasaları duvara vida ile monte etmeniz tercih edilmektedir. Kasanızın şifre veya anahtarını kaybettiyseniz.

 

 

 

 

Çelik Kasa Servislerimiz

Masis Kasa Açılması
Elektronik Şifre Kasaların Açılması, Anahtar Değişimi Ve Tamiri
Banka Kiralık Kasa Kilitlerinin Açılması, Anahtar Değişimi Ve Tamiri
Gaziantep Marka Çelik Kasaların Açılması, Anahtar Değişimi Ve Tamiri
İsviçre Marka Çelik Kasaların Açılması, Anahtar Değişimi Ve Tamiri
Duvara Gömmeli Çelik Kasaların Açılması, Anahtar Değişimi Ve Tamiri
Kale Kilit Çelik Kasaların Açılması, Anahtar Değişimi Ve Tamiri
Tarihi Çelik Kasaların Açılması, Anahtar Değişimi Ve Tamiri
Dijital Çelik Kasaların Açılması, Anahtar Değişimi Ve Tamiri
Evrak Çelik Kasaların Açılması, Anahtar Değişimi Ve Tamiri
Otel Resepsiyon Emanet Kasaların Açılması, Anahtar Değişimi Ve Tamiri